Onze getuigenissen

"Ik startte mijn loopbaan bij Plopsa Indoor Coevorden als interimkracht. Het was een afwisselende functie in een goede werksfeer. Ik besliste om er te blijven toen ik een vast contract aangeboden kreeg. Ondertussen heb ik de kans gekregen om door te groeien tot hoofd Kassa, Controle en Onthaal."

John, hoofd Kassa, Controle en Onthaal Plopsa Indoor Coevorden

"Ik ben in 2013 begonnen als student in Plopsa Indoor Hasselt en er blijven plakken. Werken voor Plopsa was een kinderdroom. Ik heb wat kunnen proeven van verschillende functies: animatie, onthaal, kassa. Nu ben ik er verantwoordelijk voor de customer service en hoofd kassa, controle en onthaal. We zijn een hecht team, iedereen kent elkaar en helpt waar ze kunnen."

An-Sofie, Customer service en KCO verantwoordelijke Plopsa Indoor Hasselt

"Na mijn stage op de aankoopafdeling kreeg ik de kans om er te blijven. De afwisseling in mijn job en het brede takenpakket maken het elke dag interessant. Ik heb veel contact met de andere afdelingen. We zijn een hecht team en we proberen ervoor te zorgen dat iedereen alles kan. Een ideale Plopsa werknemer is flexibel, houdt van verandering en probeert graag iets nieuws."

Sara, Aankoper F&B Plopsa Group

"Plopsa is mijn tweede thuis geworden. Ik ben hier gestart met twee uur zwemles per week te geven ondertussen ben ik doorgegroeid tot Operations Assistant Plopsaqua. Het leukste aan mijn job is dat ik nieuwe dingen mag uitzoeken en uitproberen. We hebben een jong en gemotiveerd team die graag plezier maakt maar die hun job serieus nemen."

Kim, Operations Assistant Plopsaqua

"Als Teamleader Merchandising heb ik een uitgebreide job: planningen opmaken voor het personeel, winkelinrichting, bestellingen magazijn opvolgen, … . Het leukste aan mijn job vind ik het contact met de werknemers en de afwisseling tussen de bureau en in het park kunnen rondlopen. Je wordt gebeten door de Plopsa microbe."

Silke, Teamleader Merchandising Plopsaland De Panne

Plopsa Headquarters

De Pannelaan 68
8660, De Panne

Contacteer ons

Plopsaland De Panne

De Pannelaan 68
8660, De Panne

Contacteer ons

Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500, Hasselt

Contacteer ons

Plopsa Coo

Coo 4
4970, Stavelot

Contacteer ons

Plopsaqua De Panne

De Pannelaan 68
8660, De Panne

Contacteer ons

Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57
7751, Dalen

Contacteer ons

Holiday Park

Holidayparkstraße 1-5
67454, Haßloch

Contacteer ons

Majaland Kownaty

66-235 Torzym, Polen

Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsa Hotel

De Pannelaan 68
8660, De Panne

Solliciteer in een ander park
Deze site gebruikt cookies