Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
Recherche avancée

F&B Director

Locatie

Plopsa Headquarters

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het ProximusTheater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Food & Beverage departement uit te breiden met een F&B Director voor alle Plopsa-parken.

Tâches de travail

Algemeen bent u eindverantwoordelijke voor de operationele /P&L aansturing van F&B in al onze parken en het naleven van onze kwaliteitsstandaarden voor dienstverlening, voedselveiligheid, productiviteit en klantentevredenheid met betrekking tot F&B. Deze verantwoordelijkheid omvat onder meer:

Bereiken van de gebudgetteerde F&B omzet, marge en personeelskost.

De opleiding en ontwikkeling van het F&B personeel in al onze parken in domeinen zoals klantgerichtheid, voedselveiligheid (HACCP),..

De verzekering van een consistente kwaliteit en presentatie van ons F&B aanbod en dienstverlening, zowel day-to-day als voor evenementen (banketten etc.…).

Alle noodzakelijke controleprocedures binnen de F&B afdeling, op vlak van voedselveiligheid, maar ook met betrekking tot cash control of de beschikbaarheid van het F&B aanbod in onze points-of-sale.

Het minimaliseren van klachten met betrekking tot F&B.

Analyse en bijsturing van de prijszetting van ons assortiment, o.a. rekening houdend met deze van directe concurrenten.

Introductie van nieuwe items in het F&B assortiment die zowel de klantentevredenheid als perceptie van “Value for money” verhogen.

Naast de wekelijkse directie meeting neemt u deel aan de regelmatige (grote) staff-meeting van elk park. U rapporteert aan de COO van de Plopsa group en leidt de F&B staff. U werkt nauw samen met Marketing wat het F&B aandeel in marketingactiviteiten betreft, alsook met Sales om te verzekeren dat de F&B dienstverlening wordt afgestemd op de verwachtingen van onze klanten, en dat vervolgens de beloftes worden ingelost.

Profil

U heeft 7 à 10 jaar ervaring als F&B verantwoordelijke in een high-volume omgeving waarbij ervaring in de leisure business een plus is. U kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Op organisatorisch vlak slaagt u erin om veel projecten gelijktijdig te beheren, veelvuldige taken te prioritiseren, en daarbij de gestelde deadlines te respecteren. Uw probleemoplossend vermogen staat garant voor snelle oplossingen. U hebt de natuurlijke reflex om zaken en beslissingen nauwkeurig op te volgen en te controleren. Daarbij beschikt u over financiële en analytische, en people management skills. Het spreekt voor zich dat u flexibiliteit aan de dag kan leggen. U bent op elk ogenblik beschikbaar/bereikbaar voor uw collega’s (noodgevallen) en u houdt rekening met regelmatige verplaatsingen naar onze parken in binnen- en buitenland, evenals prestaties tijdens weekends, feestdagen en vakantieperiodes.

Nous proposons

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Date de publication

17.07.2019

Personne à contacter

Ce site utilise des cookies