Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
Recherche avancée

Medewerker Merchandising (38u) -

Locatie

Plopsa Indoor Coevorden

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt (2005) en 'Plopsa Antwerpen' (2020) en het gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Daarnaast is de groep ook internationaal actief met de overdekte themaparken Plopsa Indoor Coevorden in Nederland (2010) en Majaland Kownaty in Polen (2018). In Duitsland werd in 2010 het bestaande pretpark Holiday Park overgenomen en getransformeerd naar een Plopsa-park. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Proximus Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. In België mag deze zomer het eerste Plopsa Hotel in De Panne zijn eerste gasten ontvangen en ook Plopsaqua Landen-Hannut, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, opent later dit jaar zijn deuren. In Holiday Park opent dit seizoen de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur doorheen de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Tegelijkertijd meert Wickie de Viking aan in Majaland Kownaty met 2 nieuwe attracties. Later volgen nog een spectaculaire achtbaan met ronddraaiende karretjes en een vakantiedomein rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Graag wensen wij het Merchandising team, gevestigd in Coevorden, te versterken met een medewerker Merchandising (m/v).
Ben je klaar voor een eerste werkervaring bij Plopsa? Solliciteer nu!

Tâches de travail

  • Je helpt mee in de verkoop van de merchandising rond de figuren van Studio 100.
  • Je zorgt voor een algemene orde van de winkel of mobiele stand.
  • Je geeft de klanten advies in hun zoektocht naar de juiste producten.
  • Je staat in voor het kassabeheer.

Profil

Je bent vlot in de omgang. Je bent klantvriendelijk en houdt van orde en netheid. Je voelt je thuis in de wereld van onze figuren. Je spreekt en begrijpt vloeiend Nederlands. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Nous proposons

Plopsa Indoor Coevorden biedt een zeer afwisselende baan in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. Qua verloning houden wij ons aan de wettelijk vastgestelde normen. We bieden een contract voor een periode van 1 jaar. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingsproducten en korting in verschillende restaurants in het park. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Date de publication

02.07.2020

Personne à contacter

Ce site utilise des cookies