Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
Recherche avancée

Medewerker Ochtendschoonmaak

Locatie

Plopsaland De Panne

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.


Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen is er met Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.
De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.


Wij wensen het operations team, gevestigd in De Panne, te versterken met een medewerker ochtendschoonmaak (m/v).

Tâches de travail

  • Je zorgt ervoor dat de wandelpaden en wegen doorheen het park proper zijn.
  • Je bent verantwoordelijk voor de afvalophaling.
  • Je staat in voor het onderhoud van het sanitaire gedeelte van het park.
  • Je zorg ervoor dat Mayaland stofvrij is.
  • Je helpt bij het voorbereiden van evenementen. (Halloween, Kerst,...)
  • Je zorgt voor propere attracties en eventuele wachtrijen.

Profil

Je bent vlot in de omgang en beschikt over een goede fysieke conditie. Je werkt doorgaans van 5u tot 12u en bent in het bezit van een rijbewijs B. Weekendwerk, werken op feestdagen en tijdens vakanties vormen voor jou geen probleem.

Nous proposons

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur en een competitief salaris met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Lieu

Plopsaland De Panne

Date de publication

17.07.2019

Personne à contacter

Team

Ce site utilise des cookies