Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
Recherche avancée

Stage werving en selectie

Locatie

Plopsa Headquarters

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Studio Plopsa opent graag zijn deuren voor stagiairs binnen alle mogelijke departementen!

Tâches de travail

  • Sollicitaties behandel je zo snel mogelijk, maar je gaat ook proactief zelf op zoek naar geschikte kandidaten
  • Je stelt vlotte en correcte functiebeschrijvingen op a.d.h.v. informatie die je van onze interne verantwoordelijken krijgt
  • Je hebt geen schrik om de telefoon te nemen en je durft al eens een moeilijke vraag stellen
  • Zowel telefonische screenings als sollicitatiegesprekken voeren, behoren tot je takenpakket
  • Je gaat vlot om met social media en weet die in te zetten om de juiste kandidaten te bereiken


Profil

  • Je volgt een relevante HR opleiding
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kan snel schakelen en je beschikt over een probleemoplossend vermogen

Nous proposons

Een stageplaats in een snel groeiende omgeving. Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Date de publication

29.08.2021

Personne à contacter

Selders

Ce site utilise des cookies