Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant
Login
Recherche avancée

Stagiairs / Duaal Leren KCO

Locatie

Plopsa Station Antwerp

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt (2005) en 'Plopsa Antwerpen' (2020) en het gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Daarnaast is de groep ook internationaal actief met de overdekte themaparken Plopsa Indoor Coevorden in Nederland (2010) en Majaland Kownaty in Polen (2018). In Duitsland werd in 2010 het bestaande pretpark Holiday Park overgenomen en getransformeerd naar een Plopsa-park. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Proximus Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. In België mag deze zomer het eerste Plopsa Hotel in De Panne zijn eerste gasten ontvangen en ook Plopsaqua Landen-Hannut, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, opent later dit jaar zijn deuren. In Holiday Park opent dit seizoen de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur doorheen de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Tegelijkertijd meert Wickie de Viking aan in Majaland Kownaty met 2 nieuwe attracties. Later volgen nog een spectaculaire achtbaan met ronddraaiende karretjes en een vakantiedomein rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het team Operations in 'Plopsa Antwerpen' zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs/duaal leren.

Tâches de travail

  • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van bezoekers.
  • Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen van de bezoekers.
  • Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor da afhandeling van reservaties.

Profil

Wens je veel bij te leren van verschillende taken? Dan kan je kennis maken met alle Merchandising taken die zich afspelen binnen het nieuwe Plopsa-Park, elke dag opnieuw een grote uitdaging binnen het team Operations. Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands nodig. Daarnaast is Frans zeker een pluspunt als kassa-controle en onthaalmedewerker. Voor alle functies is een flexibele ingesteldheid belangrijk en een positieve uitstraling van jou naar onze bezoekers toe!

Nous proposons

Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken. De opstart is voorzien vanaf mei 2020.

Date de publication

28.07.2020

Personne à contacter

Ce site utilise des cookies