Login
Not registered? Sign up now
Einloggen
Job Suche

Medewerker F&B (38u)

Locatie

Plopsa Indoor Coevorden

Beschreibung

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opende in 2018 het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Vorig jaar startte in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel. Met de opening van de K3 Roller Skater kreeg populaire meidengroep K3 ook haar eigen grote themazone in De Panne. Later dit jaar pakt het park uit met de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur door de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Aufgaben

  • Je helpt bij het bereiden van basismenu’s en het mooi presenteren van de maaltijden.
  • Je houdt het restaurant en de keuken proper.
  • Je helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.

Profil

Je bent vlot in de omgang, jong, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Je kan proper werken, ervaring in de fastfood-service is zeker welkom maar voeling en interesse voor keukenwerk is voldoende. Bij moeilijke klanten en tijdens drukke momenten houd je het hoofd koel. Kortom, je bent stressbestendig. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wir bieten

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van 38u voor een periode van 1 jaar en een competitief salaris. . Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Datum veröffentlichen

30.06.2020

Kontaktperson

uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.