Login
Not registered? Sign up now
Einloggen
Job Suche

Stagairs

Locatie

Plopsa Indoor Hasselt

Beschreibung

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Plopsa Indoor Hasselt opent graag zijn deuren voor stagiairs binnen alle mogelijke departementen!

Aufgaben

Wij bieden een gevarieerde stageplek, waar leren in een dynamische omgeving een zekerheid is. In een Plopsa-park kan een stagiair een hele waaier aan verantwoordelijkheden en taken op zich kan nemen. Binnen het Plopsa-team leert de stagiair hoe het bedrijfsleven in een toeristische organisatie in zijn werk gaat.

Wij hebben verschillende departementen, die voor ieder leertraject geschikt zijn:

  • De Operations-afdeling: waar klantencontact en administratie zeer belangrijk zijn. Hier worden de voorbereidingen getroffen om elk evenement vlot te laten verlopen en elke klant met een lach op het gezicht naar huis te laten gaan. Dit zowel operationeel op de vloer, als wat achter de schermen gebeurt om alles voor de bezoekers op wieltjes te laten lopen.

  • De F&B-afdeling: de stagiair kan zijn eerste ervaring opdoen in een moderne keuken, waar tijdens een openingsdag meer dan 1000 klanten bediend worden. De student leert tevens ook over de voorbereidende werken, de hygiënenormen en de administratie rond leveringen en inventarissen. Oudere studenten krijgen ook de kans om met een kassa te werken.

  • De Merchandising-afdeling beheert de Plopsa Winkels in Plopsa Indoor Hasselt waar alle Studio 100-artikelen verkocht worden. In de Plopsa Winkels leert de stagiair over winkel- en etalage-inrichting, het aanvullen van de winkels, verkoopadvies geven aan de bezoekers en de administratie rond leveringen en inventarissen.

  • Als laatste afdeling is er in ieder Plopsa-park een Technische Dienst. Leerlingen uit een technische richting helpen bij het onderhoud en de herstelling van de verschillende attracties en technische installaties in het park. Zowel leerlingen Elektriciteit, Mechanica, Electro-Mechanica als leerlingen van een decoratieve opleiding kunnen een zinvolle stage doen bij Plopsa.

Het mentorschap nemen wij zeer serieus en ons doel is dan ook om de stagiair als individu te laten groeien. Beginnend met simpele uitvoerende taken om gaandeweg complexere taken toe te vertrouwen. Dit alles op het juiste moment in het leerproces. Het is voor ons dan ook de bedoeling om een stagiair zijn of haar eerste positieve ervaring in het bedrijfsleven te laten ervaren. De afdelingsverantwoordelijke neemt steeds de taak van stagementor of –begeleider op zich.

Profil

Voor alle afdelingen bij Plopsa zijn klantvriendelijkheid, contactvaardigheid en een gezonde dosis stressbestendigheid gecombineerd met een interesse in de specifieke taken van de afdeling belangrijke kenmerken voor onze medewerkers.

Wir bieten

Plopsa Indoor Hasselt biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. Je krijgt tal van kortingen aan de hand van jouw Plopsa-TeamCard (korting op voedingswaren en merchandising producten in het park). Je bezoekt gratis alle Plopsa-parken.
Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich naast de Grenslandhallen, is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een bushalte naast de deur.

Ort

Plopsa Indoor Hasselt

Datum veröffentlichen

22.12.2018

Kontaktperson

uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.