Login
Not registered? Sign up now
Einloggen
Job Suche

Teamleader Aquapark

Locatie

Plopsaqua Hannut-Landen

Beschreibung

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen is er met Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen we meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Operations team te versterken met een teamleader Operations. Ben jij de felxibele kandidaat voor deze uitdaging bij Plopsa? Solliciteer nu!

Aufgaben

  • Je ziet er op toe dat alle werkposten (kassa, onthaal, parking, attracties, EHBO,…) bemand zijn.
  • Je motiveert en stuurt de teams aan. Hierbij sta je in voor de planning en opleiding van jouw team dat bestaat uit vaste medewerkers als studenten.
  • Je zorgt er ook voor dat het park er op elk moment van de dag kraaknet bijligt;
  • Je motiveert en stuurt de verschillende teams aan en je staat altijd klaar om in te springen waar nodig;
  • Je staat in voor het optimaal runnen van het park volgens de vereiste procedures en binnen het vooropgestelde budget.
  • Als operations verantwoordelijke zorg je voor de dagelijkse uitbating van het waterpark.
  • Je ziet erop toe dat iedereen de werkplanning opvolgt en de juiste opleidingen gevolgd heeft.
  • Je voert de noodzakelijke controles uit en stuurt bij waar nodig.
  • Je wordt vooral gezien op de werkvloer, tussen je medewerkers, in het waterpark.

Profil

Je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring in een leidinggevende of gelijkaardige functie. Je bent een sterk leiderstype en blijft kalm bij probleemsituaties of discussies. Daarnaast ben je assertief en in staat om een standpunt te verdedigen. Ook ben je flexibel ingesteld en vormt weekendwerk voor jou geen probleem. Plannen, organiseren en communiceren doe je op een vlotte manier.

Wir bieten

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Datum veröffentlichen

24.04.2021

Kontaktperson

uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.