Login
Not registered? Sign up now
Einloggen
Job Suche

Teamleader Plopsaqua - Signing Fee €2500

Locatie

Plopsaqua De Panne

Beschreibung

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

We zijn op zoek naar een Teamleader (zwemgedeelte) die het team komt versterken.

Aufgaben

  • Als rechterhand van de Park Manager sta je in voor de vlotte operationele werking van het park (front office gedeelte).
  • Je ziet er op toe dat alle werkposten (toezicht, ehbo, lessen, reddersposten, …) bemand zijn en dat de medewerkers correct zijn opgeleid.
  • Je springt in waar nodig en vangt de pauzes op (redderspsten, kassa, toezicht, receptie…).
  • Je maakt de planning op voor zowel het Redders-, Onthaal- als Schoonmaakteam.
  • Je zorgt er ook voor dat het waterpark er op elk moment van de dag kraaknet bij ligt.
  • Je staat in voor het optimaal runnen van het waterpark volgens de vereiste procedures.
  • Je helpt de Park Manager bij allerhande administratieve taken.

Profil

Je hebt interesse in de toeristische sector of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een diploma Hoger Redder. Bijkomende diploma's (initiator, zwembadcoördinator,...) strekken tot aanbeveling. Je bent een sterk leiderstype en blijft kalm bij probleemsituaties of discussies. Daarnaast ben je assertief en in staat om een standpunt te verdedigen. Ook ben je flexibel ingesteld en vormt weekendwerk voor jou geen probleem. Plannen, organiseren en communiceren doe je op een vlotte manier. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Wir bieten

Plopsaqua biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …). Bij ondertekening van je contract ontvang je een signing bonus van 2500. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Datum veröffentlichen

17.07.2019

Kontaktperson

uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.