Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Employé(e) de restauration (saison)

Locatie

Plopsaland De Panne

Description

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt (2005) en 'Plopsa Antwerpen' (2020) en het gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Daarnaast is de groep ook internationaal actief met de overdekte themaparken Plopsa Indoor Coevorden in Nederland (2010) en Majaland Kownaty in Polen (2018). In Duitsland werd in 2010 het bestaande pretpark Holiday Park overgenomen en getransformeerd naar een Plopsa-park. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Proximus Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. In België mag deze zomer het eerste Plopsa Hotel in De Panne zijn eerste gasten ontvangen en ook Plopsaqua Landen-Hannut, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, opent later dit jaar zijn deuren. In Holiday Park opent dit seizoen de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur doorheen de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Tegelijkertijd meert Wickie de Viking aan in Majaland Kownaty met 2 nieuwe attracties. Later volgen nog een spectaculaire achtbaan met ronddraaiende karretjes en een vakantiedomein rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Zoek je een gevarieerde job als restaurantmedewerker in regio De Panne? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om dit seizoen onze F&B afdeling te komen versterken!

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor onze jobdagen op 13 en 14 februari in Plopsaland De Panne. Tijdens de jobdagen krijg je meer uitleg over de job als horecamedewerker en krijg je de kans om vragen te stellen aan Plopsa medewerkers en kan je op de foto met een Plopsa-figuur. En het belangrijkste: je kan onmiddellijk op gesprek bij de afdelingsverantwoordelijke.

https://www.plopsalanddepanne.be/nl/jobfuif-plopsaland-de-panne

Tasks

  • Samen met jouw team sta je in voor een snelle bediening van de klanten in de zelfservice.
  • Je doet kassawerk en zorgt ervoor dat alle producten steeds netjes zijn aangevuld.
  • Je houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.
  • Je helpt mee met het bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijden.

Profile

  • Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe.
  • Je kan proper werken, ervaring met kassa en/of keuken en enige kennis van de HACCP-normen is zeker welken maar voeling en interesse voor de horeca is voldoende.
  • Bij moeilijke klanten en in zeer drukke momenten houd je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig.
  • Je bent Nederlandstalig en je hebt een goede kennis van de Franse taal.
  • Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

We offer

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur (Seizoen 2020) en een salaris conform de wettelijke barema's met extralegale voordelen (gratis treinabonnement, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Location

Plopsaland De Panne

Publication date

28.03.2019

Contact person

This site uses cookies