Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Internal Sales Medewerker

Locatie

Plopsa Headquarters

Description

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.


Vandaag wensen wij ons enthousiast Sales team in De Panne te versterken met een Internal Sales Medewerker (m/v) voor een zwangerschapsvervanging.

Tasks

Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van alle bestellingen tickets en reservaties van evenementen en groepsbezoeken.

Je volgt nauwkeurig de facturatie op en maakt hieruit de nodige rapportering en analyses op.

Je staat in voor de creatie en het onderhouden van onze producten en tarieven in het ordersysteem.

Je staat in voor zowel de correcte opmaak van de klantenorders in ons CRM/ERP-systeem alsook voor de nauwgezette opvolging ervan.

Je bereidt vergaderingen voor, neemt notulen tijdens de meetings en volgt de gemaakte afspraken mee op. Je maakt telkens een verslag op.

Je bereidt presentaties voor.

Je staat in voor de administratieve ondersteuning van het extern accountteam.

Je stuurt de medewerkers aan die instaan voor het ingeven van de bestellingen en reservaties.Je bent verantwoordelijk voor het opleiden van de kassamedewerkers.

Profile

Je beschikt minimaal over een bachelor diploma of door ervaring gelijk gesteld. Je bent assertief ingesteld en sterk in sociale relaties, dus ook communicatief, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken, beschikt over het nodige inzicht, een analytisch denkvermogen en de nodige maturiteit en stressbestendigheid. Je bent pro-actief, flexibel, polyvalent en meertalig ondernemend. Je hebt bovendien een goede kennis van het MS Office pakket (PowerPoint, Word, Excel). Ervaring met ERP is zeker een pluspunt.
Kortom, je bent een echte commerciële teamplayer!

We offer

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van bepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Publication date

04.07.2021

Contact person

Selders

This site uses cookies