Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Junior Financial Controller - Signing Fee €2000

Locatie

Plopsa Headquarters

Description

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen is er met Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen we meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ter versterking van ons huidig controlling team in De Panne, zijn wij op zoek naar een Junior Financial Controller.

Tasks

Als Junior Financial Controller krijg je de kans om je in de verschillende entiteiten en deelgebieden van onze organisatie te ontwikkelen, en zo mee te groeien met onze onderneming.

Je komt terecht in een jong en ambitieus financial controlling team die je zal ondersteunen.

 • Het takenpakket bestaat uit het opmaken van financiële analyses, het detecteren en verklaren van varianties in zowel financiële als operationele KPI’s. Je zal hiervoor nauw samenwerken met medewerkers uit onze verschillende entiteiten.
 • Je zal niet alleen mee verantwoordelijk zijn voor de operationele rapportering m.b.t. onze verschillende parken en hotels, maar je zal ook werken op ad hoc analyses en budgetteringen.
 • Omzet, marge, kosten, rendement, budgettering en forecasting zijn termen die je niet onbekend zijn. Je maakt hiervoor duidelijke analyses en rapportages op.
 • Al onze projecten zal je mee opvolgen vanuit een financieel oogpunt. Je zal mee werken aan een concreet beeld van de actuals, het budget en de forecast van de verschillende projecten.
 • Daarnaast determineer je mee de behoeften op vlak van controlling en rapportering en vertaal je die mee naar verbeterprojecten.

Profile

 • Je bezit een bachelor- of masteropleiding in financien, economie of bedrijskunde, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in de financiële sector ( controlling, audit,…).
 • Nauwkeurigheid en accurraatheid zijn key, samen met je oog voor detail en kwaliteit.
 • Je wil zowel ownership nemen over je eigen projecten, als in teamverband werken.
 • Analytisch te werk gaan zit in je natuur en je kan dat combineren met een vlotte communicatiestijl.
 • Je bent leergierig en hanteert een no nonsense mentaliteit.
 • Kennis van SAP is een plus maar geen must. Excel mag geen geheimen voor je hebben.
 • Je kan je vlot uitdrukking in Nederlands, Frans en Engels. Duits is een pluspunt.

We offer

We bieden een zeer veelzijdige job aan. Dit in een bedrijf met veel groeipotentieel en een open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris inclusief extralegale voordelen afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je een Plopsa-TeamCard die je gratis toegang verschaft tot alle Plopsa-Parken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de Plopsa-Parken.

Publication date

17.07.2019

Contact person

Team

This site uses cookies