Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Kledijbeheer (24u)

Locatie

Plopsaland De Panne

Description

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.


Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen is er met Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.
De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.


Vandaag wensen wij ons Team te versterken met een collega voor kledijbeheer.

Tasks

  • Je staat in voor het onderhoud (wassen, strijken, vouwen, …) van de Plopsa bedrijfskledij.
  • Je bezorgt elke medewerker het juiste uniform.
  • Je werkt volgens de strikt geldende uitleenprocedures.
  • Je kan ook als attractiebediener of controlemedewerker ingezet worden indien nodig.

Profile

Je bent vlot in omgang en flexibel naar werkuren toe. Je werkt doorgaans in een vroege en/of late shift en start ten vroegste om 7u30. Weekendwerk, werken op feestdagen en tijdens vakanties vormen voor jou geen probleem. Op drukke momenten houd je het hoofd koel kortom, je bent stressbestendig. Je kan zowel zelfstandig alsook in teamverband werken.

We offer

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur en een competitief salaris met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Publication date

27.08.2021

Contact person

Vervaque

This site uses cookies