Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Stageplaats Milieu & Sanitair Plopsaqua

Locatie

Plopsaqua De Panne

Description

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 8 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opende in 2018 het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Vorig jaar startte in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel. Met de opening van de K3 Roller Skater kreeg populaire meidengroep K3 ook haar eigen grote themazone in De Panne. Later dit jaar pakt het park uit met de Dino Splash, een adembenemend wateravontuur door de wereld van indrukwekkende dinosaurussen. Later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het aquapark in De Panne zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs binnen ons team Milieu & Sanitair.

Tasks

 • Helpen bij het dagelijkse onderhoud en ontsmetting van de kleedkamers, wisselcabines, sanitaire ruimten, zwembad, etc. volgens het onderhoudsplan.
 • Dagelijks onderhoud van de toegangswegen, vuilnisbakken & asbakken, zwerfvuil in de groenaanplanting verwijderen.
 • Toezicht en controle uitvoeren.
 • Kennis van procedures en reglementen toepassen.
 • Kennis van de gebruikte onderhoudsproducten en machines toepassen.
 • Uitvoeren van onderhoudstaken volgens onderhoudsplan.
 • Optreden bij ongeoorloofd gebruik van de accommodatie en bij vandalisme.
 • Alert zijn voor beschadigingen, misbruiken en zedenfeiten.
 • Inventaris bijhouden van de producten.
 • Het opvangen en doorgeven van klachten, vragen en bedenkingen vanwege de zwembadgebruikers.
 • De naleving van het aquapark reglement controleren, desgevallend optreden en de verantwoordelijke informeren.
 • De toestand van het gebouw en de installaties op elk defect, wijziging of gebrek controleren en de verantwoordelijke informeren.

Profile

Je volgt een opleiding schoonmaak, huishoudtaken. Netheid is voor jou zeer belangrijk!

We offer

Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Location

Plopsaqua De Panne

Publication date

14.07.2020

Contact person

This site uses cookies