Login
Not registered? Sign up now
Login
Job search

Teamleader F&B

Locatie

Plopsa Indoor Coevorden

Description

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Operations team, gevestigd in Coevorden, te versterken met een teamleader F&B (m/v). Ben jij de felxibele kandidaat voor deze uitdaging bij Plopsa? Solliciteer nu!

Tasks

  • Je assisteert de F&B manager bij de operationele leiding van het F&B team.
  • Je haalt energie uit het coachen en enthousiasmeren van een team.
  • Bij eventuele problemen spring je in waar nodig.
  • Je geeft opleiding aan nieuwe medewerkers en zal deze ook continu begeleiden en bijsturen.
  • Je bent de rechterhand van de F&B manager.
  • Je hebt kennis van regels omtrent het onthaal en bediening van bezoekers.
  • Je kan overweg met voorraadbeheer/stock tellingen.
  • Je kan alle wettelijke HACCP regels en richtlijnen toepassen.

Profile

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Keuken en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je kan zelfstandig werken, je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je bent discreet en klantgericht. Je bent contactvaardig en je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden en werkuren. Je kan omgaan met stress en je komt regels en afspraken na. Nederlands is een must, Engels/Duits of andere talen is een pluspunt.

We offer

Plopsa Indoor Coevorden biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Publication date

27.09.2020

Contact person

This site uses cookies